Online könyvrendelés

Rendelje meg most kedvezményes, bevezető áron, 12.900 Ft helyett 8.000 Ft-ért.

Gyakorlati példákkal illusztrált szakmai kézikönyv, amely az Ön polcáról sem hiányozhat!

 

  • Publio Könyvkiadó
  • Gyakorlati példákkal illusztrált szakmai útmutató
  • 656 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN 978-963-443-294-4
  • Cikkszám: 9 789634 432944
  • Nyelv: magyar
  • Kiadás éve: 2017

Tudatos Életvezetés

Lakatosné Szuhai Györgyi
Poór József

12.900 Ft
8.000 Ft

Rendelje meg most kedvezményes, bevezető áron, 12900 Ft helyett 8000 Ft-ért.

Gyakorlati példákkal illusztrált szakmai kézikönyv, amely az Ön polcáról sem hiányozhat!

 

Rendelés menete: Kérjük, küldjön az info@profi-project.eu e-mail címre egy e-mailt nevével, telefonszámával és lakcímével és mi válaszban megküldjük a szükséges teendőket, hogy mielőbb hozzájuthasson a könyvhöz.

Fizetési mód: Jelenleg csak átutalással van lehetőség a megrendelés kifizetésére.

További tájékoztatást a megrendelést követően a megadott email címre küldünk.

A Tudatos Életvezetés című kézikönyv egy olyan hiánypótló szakmai útmutató Magyarországon, amely iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogyan lehet alkalmazni a projektszemléletet és a projekt menedzsment eszközöket a mindennapi életben, a munkavállalók motiválásában, lojalitásának megszerzésében, a fiatal generációk integrálásában, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében. A könyv célja egyrészt a projekt-menedzsment (mint szakma) lépéseinek és fogásainak terjesztése, másrészt a projekt-gondolkodás hétköznapi praxisban való alkalmazhatóságának bemutatása. A hétköznapi életből vett példák segítik a projekt-menedzsment szakmai kérdéseinek megértetését, miközben jelzik a projekt-menedzsment szakma gyakorlatának a mindennapi életben valóhasznosságát, használhatóságát.

Összesen 28 különböző elméleti és gyakorlati szakember dolgozott a könyv 24 fejezetén és 7 esettanulmányán. Ebből adódik a szakmai sokszínűség és a stílusbeli eltérések. A szerzők között van pszichológus, közgazdász, marketinges, szociológus, coach, tréner szakember.